[120
`

09.08.2016

Adembenemende beelden van 9 Porsches tijdens een rit door de Alpen


Curves magazine komt met een prachtige video over 9 enthousiaste Porsche-rijders tijdens een rit waarbij ze 20 bergpassen passeren in de Franse en Italiaanse Alpen. Tijdens de rit met een hoog Porsche 911 gehalte is het gas geven, remmen, insturen en de gas er weer op in een landschap waar iedereen stil van wordt.

Het geluid van deze geweldige auto’s, de stilte in de bergen, de ontelbare haarspeldbochten en het gevoel in de auto dat je als team in dit landschap een rit maakt van 2.000 km zorgen voor genoeg adrenaline voor de rijders en de kijkers. Dit is wat de meeste autoliefhebbers uiteindelijk allemaal wel willen. Well done Curves, hopelijk maken jullie nog veel van dit soort video’s.

De droom van veel autoliefhebbers
De droom van veel autoliefhebbers
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.