13.04.2014

Ford introduceert de S-MAX Vignale Concept in Milaan


De volgende stap in traditioneel autodesign

Ford heeft deze week in Milaan de S-MAX Vignale Concept geïntroduceerd. Dit is nu het tweede model binnen de voor Ford exclusieve Vignale-lijn.

Het Vignale concept is geïnspireerd door trends uit de wereld van meubel- en modedesign. Deze conceptversie van de S-MAX Vignale beschikt over grote 21-inch lichtmetalen velgen, donker verchroomde, glanzende aluminium details, de aparte Vignale-grille, gewatteerde, lederen stoelen en een voor Ford exclusieve “Milano Grigio” carrosseriekleur.

Technologische hoogtepunten zijn onder andere de car-to-car-communicatie, tablet-dockingstations voor de tweede stoelrij en een intelligent, flexibel thin-seat-stoelconcept.

Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-3
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-3
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-5
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-5
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-7
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-7
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-12
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-12
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-4
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-4

Ford heeft inmiddels ook meer details bekendgemaakt van de op persoonlijke wensen afgestemde aankoop- en eigendomservaring van haar kopers. Slechts een selecte groep Europese Ford dealers gaat “Vignale Lounges” inrichten; klanten krijgen hierbij een speciale relatiemanager toegewezen.

Daarbij hoort tevens een ophaal- en afleverservice van VIP-niveau. Wat dat precies gaat inhouden weten we niet maar het zal ongetwijfeld gepaard gaan met bruisende prosecco, muziek van Eros Ramazzotii en een proefrit in Milaan. Voor minder komen wij bij zoveel luxe niet naar de showroom.

Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-11
Vignale-S-MAX-Vignale-Concept-11
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.