23.02.2017

Het aftellen is begonnen voor de wereldpremière van de Volkswagen Arteon


Autosalon van Genève gekozen als podium voor premium vierdeurs fastback van Volkswagen

Volkswagen introduceert tijdens de Internationale Autosalon van Genève de Volkswagen Arteon, een nieuwe vierdeurs fastback, die boven de VW Passat wordt gepositioneerd.

Volgens de Duitse autofabrikant was het combineren van een avant-garde design met een hoge mate aan veelzijdigheid de belangrijkste opdracht voor de designers en ontwikkelingsafdeling van Volkswagen. Het resultaat is een ruim interieur met veel hoofd- en beenruimte voor alle inzittenden. Tot de belangrijkste designkenmerken van de VW Arteon behoort het volledig nieuw ontworpen front waarin de LED-koplampen en dagrijverlichting via de verchroomde lamellen in de grille en motorkap in elkaar overvloeien.

De Arteon is uitgerust met diverse nieuwe technologieën, waaronder de nieuwste generatie rijassistentiesystemen en biedt daarnaast voorzieningen die normaliter enkel zijn voorbehouden aan hogere segmenten.

Meer details over de marktintroductie van deze nieuwe Volkswagen Arteon worden pas later bekendgemaakt.

VW_Arteon
VW_Arteon
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.