21.07.2015

‘Hot Lap’ in de nieuwe Ford Mustang op het circuit van Silverstone


Ford heeft een nieuwe interactieve video gemaakt waarmee je als kijker de geheel nieuwe Ford Mustang vanuit meerdere perspectieven kunt ervaren terwijl hij op topsnelheid over het legendarische Silverstone circuit in de UK rijdt.

De video is geschoten met een Mustang fastback aangedreven door een 5,0-liter V8-motor met meer dan 400pk. Als kijker kun je zelf als ‘first-person’ met de muis of cursor bepalen waar naar gekeken wordt, net als in een video game. Ook kan er direct geschakeld worden naar helikopterview en bumperview.

De video met professionele coureur Paul Swift bevat een ‘real-time’ snelheidsmeter en toerenteller en zie je hoe snel de Mustang daadwerkelijk over het circuit jaagt.r. Ook is er een display die de positie van de Mustang op het circuit toont. De interactieve video vindt je via deze link: http://bit.ly/Mustang360Silverstone

Helicopter view
Helicopter view
Grill view
Grill view
360 graden view
360 graden view
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.