17.12.2014

Indrukwekkende nieuwe video toont de limiet van de Range Rover Sport SVR


Land Rover heeft vandaag een indrukwekkende video vrijgegeven van de Range Rover Sport SVR. In de video toont Mike Cross, Chief Engineer Vehicle Integrity bij Jaguar Land Rover de kracht en de ultieme beheersing van de snelste en meest krachtige Land Rover ooit geproduceerd.

De vierwiel aangedreven Range Rover Sport SVR ’s is op topsnelheid in beeld gebracht op het circuit van Rockingham in het Verenigd Koninkrijk. De beelden, de teksten en de emotie zijn prachtig gecomponeerd en laten zien hoe je snelheid en vermogen ook in beeld kunt brengen.

Deze supersnelle en brute SVR is gemaakt door Jaguar Land Rover ’s Special Vehicle Operations team en tikt de 0 tot 100 km af rond de 4,5 seconden. De 5.0 – liter supercharged V8 benzinemotor is goed voor om 550Pk met een koppel van 680nm koppel. Ons advies is echt om met een koptelefoon op de video te bekijken. Well done Land Rover !!!

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.