[115
`

20.03.2018

Pop Up Next transporter concept: Audi stopt met auto’s want we gaan vliegen


Het zijn mooie tijden, dankzij de razendsnelle ontwikkeling van robots, artificial intelligence, autonome auto’s, drones en 5G komen we los van de aarde. Letterlijk, concept cars kunnen in de toekomst meer dan dat wij nu kunnen bedenken en de tijd dat we een stuur in ons handen hadden lijkt over. Maar dat is alweer achterhaald want waarom zouden we nog rijden op overvolle wegen, ook als die auto’s allemaal slimmer zijn. In de lucht is veel meer ruimte en dat hebben Audi en Airbus heel goed begrepen met een nieuw en innovatief concept.

Pop.Up Next is een volledig elektrisch en automatisch concept voor horizontale en verticale mobiliteit en bedacht door Audi, Italdesign en Airbus. Het modulaire concept Pop.Up Next zou in de verre toekomst mensen in steden snel en gemakkelijk onderweg en in de lucht kunnen vervoeren en tegelijkertijd verkeersproblemen kunnen oplossen.

A182040_large
A182040_large
A182043_large
A182043_large
A182046_large
A182046_large
A182039_large
A182039_large
lead
lead

De ultralichte passagierscabine met twee plaatsen kan worden bevestigd aan een automodule of aan een vluchtmodule. Audi ondersteunt het project met knowhow over batterijtechnologie en automatisering. Heerlijk zo fantaseren over hoe dat straks allemaal kan gaan en weet je wat zo leuk is… Wij geloven zomaar dat dit echt allemaal gaat gebeuren!

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.