21.04.2016

Renault komt met volledig nieuwe Koleos


Wereldpremière geheel nieuwe Renault Koleos op autoshow Beijin

Renault heeft een geheel nieuwe Renault Koleos op autoshow Beijing gepresenteerd. De nieuwe Koleos speelt een belangrijke rol in het productoffensief van Renault, waarbij het Franse merk in het afgelopen jaar inmiddels een recordaantal van tien nieuwe modellen heeft gelanceerd.

De nieuwe Koleos is ontworpen en ontwikkeld om in belangrijke mate bij te dragen aan de internationale groei van Renault, inclusief China, waar Renault dit jaar in de Wuhan een nieuwe productiefaciliteit heeft geopend.

De nieuwe Koleos oogt robuust en combineert dat met een comfortabel interieur met zeer veel ruimte voor passagiers en heeft zoals verwacht eveneens all-roadcapaciteiten. Meer informatie over de Koleos volgt na de onthulling op 25 april 2016 tijdens de autoshow van Beijing.

De nieuwe Renault Koleos
De nieuwe Renault Koleos
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.