24.09.2016

The comeback, T-Rex meets Audi


Is dit de beste Audi commercial ooit?

Automerken maken soms echt briljante commercials. Het jaarlijkse hoogtepunt hiervan is vaak de Super Bowl in Amerika. Rond deze wedstrijd worden kosten nog moeite gespaard om de meest spraakmakende commercials te maken. Audi is een van de automerken die al jaren niet alleen opvallende video’s maakt maar meer en meer kiest voor een bijzondere inhoud. Storytelling verpakt in prachtige beelden die een bepaalde sfeer geven en die je bij blijven. Een van de mooiste voorbeelden hiervan is ‘Commander’ waarin een oude astronaut de hoofdrol speelt. Commercials die je moet zien om het te begrijpen.

Met hun nieuwste video over een T-Rex ia Audi er weer in geslaagd een bijzonder verhaal te vertellen. Comeback is misschien wel de beste commercial ooit van het Duitse automerk. Oordeel zelf, 90 seconden, complimenten Audi!

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.