Audi

Audi is een automerk van Duitse origine. Audi is sinds 1965 onderdeel van de Volkswagen Group. De naam Audi stamt af van de oprichter August Horch, waarvan Audi de Latijnse vertaling is. 

De slogan van Audi: 'Vorsprung durch Technik' is de leidraad van het merk. Naast een toonaangevend design, beschikken alle modellen over verregaande technologische oplossingen om het autorijden nog comfortabeler te maken. 

Vanaf de jaren negentig doet Audi mee aan het lange afstandsracen. Hierin is Audi na overwinningen in Sebring, Daytona en Le Mans erg succesvol. Daarnaast doet Audi mee in de DTM. Hierin rijdt het merk met twee modellen: De Audi TT-R DTM en de A4 DTM. 

Beijing Auto Show: Audi presenteert Audi connected mobility conceptauto

Audi presenteert op de Beijing Auto Show een echt te gek Connected Mobility concept op basis van de Audi Q3. De Audi connected mobility conceptauto biedt een multifunctionele mobiliteit voor de groter steden met drukke v...

Beijing Auto Show: Audi presenteert Audi connected mobility conceptauto
Beijing Auto Show: Audi presenteert Audi connected mobility conceptauto Gecombineerde mobiliteitsoplossingen voor in de stad met een geïntegreerd elektrisch longboard