Design02.06.2017

Deus Sea Sider: motor met stijl voor surferdudes


De Deus Ex Machina Sea Sider is een prachtmotor. Hij is niet voor iedereen handig – dat krijg je met een aparte drager die alleen maar surfplanken of anderszins lange, dunne dingen kan dragen – maar met zoveel stijl als de custom motor heeft is dat geen probleem.

De basis van de Sea Sider is een Honda C70 scooter uit 1974 met een nieuw motorblok en grote delen van het frame vervangen om de motor zo licht mogelijk te maken. Van de stoelen tot de drager, alles is apart gemaakt voor deze motor.

seasider
seasider

Bijna alles is met de hand toegevoegd door de makers en helaas is het niet zo dat je er even eentje kunt bestellen. Kijken, dat mag wel, zelfs live als je in de buurt bent van Canggu, Indonesië.

Als je graag customs ziet is het sowieso even de moeite om Deus’ pagina te bekijken, want er zitten wat pareltjes tussen!

SeaSider_Blog_006
SeaSider_Blog_006
SeaSider_Blog_007
SeaSider_Blog_007
SeaSider_Blog_010
SeaSider_Blog_010
SeaSider_Blog_003
SeaSider_Blog_003
SeaSider_Blog_013
SeaSider_Blog_013
SeaSider_Blog_015
SeaSider_Blog_015
SeaSider_Blog_020
SeaSider_Blog_020

[Afbeeldingen © Deus Ex Machina]

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.