Nieuw05.09.2016

Infiniti Q60 vanaf oktober beschikbaar in Europa


Infiniti kondigde begin augustus de lancering aan van de dynamische Infiniti Q60. Dat deden ze aan de hand van onderstaande film met een van ’s werelds meest besproken acteurs, Kit HaringtonJon Snow, in de hoofdrol.

De Q60 in deze film is een premium sportcoupé die design met opwindende prestaties en dynamiek combineert.

Premium sportcoupé

De geheel nieuwe Q60 premium sportcoupé zal leverbaar worden vanaf €47.550 en de verkoop zal in Europa in oktober van dit jaar starten. De Q60 zal dan leverbaar zijn met een viercilinder 2.0-liter benzinemotor met turbo die 208pk levert.

400pk

De Q60 3.0-liter V6 twin-turbo versie van de premium sportcoupé, die 400pk produceert, komt in een later stadium naar alle showrooms in Europa.

Infiniti Q60

De Infiniti Q60 is ontworpen om een opwindende sportcoupé ervaring te leveren, met een unieke balans van sportief en wendbaar weggedrag. De nieuwe Dynamic Digital Suspension speelt een belangrijke rol in het bereiken van deze balans. Het is, mede ondersteund door nieuwe dempers, ontworpen om een uitstekende wegligging en dynamiek gecombineerd met verbeterd rijcomfort te bieden.

Daarnaast biedt de tweede generatie van het Direct Adaptive Steering een hoge mate van stuurgevoel en feedback in de Q60 en de Drive Mode Selector geeft bestuurders de mogelijkheid om het stuurgedrag aan te passen naar hun eigen voorkeuren.

Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.