Nieuw03.10.2019

MG keert terug met 100% elektrische SUV


MG keert dit najaar terug met een geheel nieuwe, 100% elektrische SUV. De verkoop van elektrische auto’s blijft jaarlijks stijgen en de MG ZS EV biedt nu een nieuwe optie. De SUV is per direct beschikbaar in Nederland.

Alleen online te krijgen

Klanten hoeven dus niet te wachten op de nieuwe wagen van MG, de nieuwe betaalbare elektrische auto is vanaf deze week in ons land te vinden. MG laat weten dat het hier om een slimme en duurzame oplossing voor elektrisch rijden gaat. De nieuwe MG is alleen online te verkrijgen en niet bij traditionele autodealers, om dit te kunnen bereiken is MG een samenwerking aangegaan met de Van Mossel Automotive Group. Daarnaast komen er twee fysieke brand stores: in Amsterdam en Breda. Hier zal de auto te zien zijn en kan er een proefrit gemaakt worden. Na aanschaf van de MG ZS EV kan de klant terecht bij 60 Van Mossel locaties voor service en onderhoud.

stekkeren
stekkeren

Goed voor stedentrips

In Nederland komen emissievrije chauffeurs in aanmerking voor verschillende belastingvoordelen, zoals vrijstellingen van het betalen van aanschafbelasting en motorrijtuigenbelasting. Bedrijven die 100% elektrische auto’s voor particuliere bedrijfsauto’s gebruiken, betalen in 2019 ook nog het laagste percentage (4%) bijtelling voor het privégebruik van een bedrijfsauto. Aangedreven door een watergekoelde snel oplaadbare batterij van 44,5 kWh kan deze SUV in maar 40 minuten worden opgeladen van 0-80%. Met een actieradius van 263 kilometer is de auto een goede keuze voor stedentrips. Het merk MG voelt zich herboren.

Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Verder lezen over MG