Nieuw15.05.2017

Nieuwe serie vanaf 9 juni: ‘Le Mans: Racing is Everything’


Vrijdag 9 juni gaat de Amazon Original serie Le Mans: Racing is Everything in première op Amazon Prime Video.

De serie is geproduceerd door het in Londen gevestigde productiebedrijf New Black Films en toont de slopende non-stop 24-uurs autorace, ook wel bekend als “de Mount Everest van de motorsport”. Deze race vindt sinds 1923 jaarlijks plaats in Le Mans, Frankrijk.

Le Mans: Racing is Everything duikt in de rijke geschiedenis van Le Mans en de generaties van coureurs die het parcours hebben gereden. In deze serie krijg je een kijkje bij team Porsche, Audi, Nissan, Toyota, Aston Martin en Rebellie terwijl ze met elkaar concurreren tijdens één van de best bezochte eendaagse sportevenementen ter wereld.

De coureurs in de serie zijn onder andere de Australische Formule 1-legende Mark Webber; de Duitse drievoudig Le Mans kampioen André Lotterer; Nico Prost, zoon van legendarische Formule 1-coureur Alain Prost; en de Engelse gamer Jann Mardenborough, die op 19-jarige leeftijd een plaats kreeg in het Nissan team na het winnen van een e-Sports race.

Pegasus_5
Pegasus_5
Aston_Martin_97_3
Aston_Martin_97_3
IMG_4096
IMG_4096
Porsche_No_18_3
Porsche_No_18_3
Andre_Lotterer_2
Andre_Lotterer_2
Audi_No_7_2
Audi_No_7_2
IMG_3672
IMG_3672
Jann_6
Jann_6
Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.