Shareables01.04.2015

​Een fors goedkopere autoverzekering bij HEMA?


Niet alleen verlaagt HEMA de prijzen van iconische producten, maar het bedrijf maakt tijdelijk ook de
autoverzekering 15% goedkoper. Een nieuwe website in de herkenbare HEMA-stijl en lagere premie moet de komende maanden zorgen voor nieuwe klanten. Nu al zijn bijna 200.000 klanten verzekerdbijhema.nl

verzekerbijhema
verzekerbijhema

Lage premies

De verzekeringspremies van HEMA behoren al tot de laagste van ons land, en nu wordt de premie voor nieuwe klanten tijdelijk met 15% verlaagd. Het bedrijf brengt niet alleen de prijzen van het basisassortiment in lijn met de huidige tijdgeest, maar zorgt ook voor scherpe verzekeringspremies.

Hoge waardering

De verzekeringen van het bedrijf zijn ‘gewoon bijzonder’ en behoorlijk in trek, blijkt uit de top-10 positie op de gezaghebbende beoordelingssite Trustpilot. Geplaatste beoordelingen laten zien dat klanten vooral de begrijpelijke voorwaarden en de snelle afhandeling waarderen. HEMA heeft haar verzekering vanaf dag één ontdaan van kleine lettertjes en onduidelijk taalgebruik. Het aantal verzekerden is de afgelopen jaren gestaag gegroeid tot het huidige niveau, zonder dat het bedrijf veel ruchtbaarheid heeft gegeven aan haar verzekeringsactiviteiten. Dat komt vooral door de aantrekkingskracht van het HEMA-merk.

Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.