Shareables19.01.2018

The Grand Tour aflevering 7: “it’s a gas gas gas​​”


In aflevering 7, getiteld “It’s a gas, gas, gas,” proberen Richard Hammond en James May een nieuw systeem uit te vinden om hun auto’s bij te tanken terwijl ze rijden. Want de gemiddelde bestuurder besteedt 36 dagen van zijn leven aan tanken en de heren zijn vastberaden om dit probleem op te lossen!

Richard Hammond maakt ook een ritje in de nieuwe hardcore uitvoering van de Lamborghini Performante en Jeremy vertelt het verhaal achter een van de meest legendarische autosportwedstrijden ooit, Audi Quattros vs. underdog Lancia 037s, tijdens de World Rally Championship van 1983.

Celebrity Face Off

Deze keer nemen twee zwaargewichten het tegen elkaar op in Celebrity Face Off: de Engelse bokser en wereldkampioen Anthony Joshua en WWE worstellegende Bill Goldberg gaan de race aan op zoek naar ‘de snelste persoon die zijn geld verdient met het slaan en wurgen van andere mannen’.

Anthony Joshua over zijn ronde: “Ik vond het fantastisch op het circuit, ik heb alles gegeven en had een paar grote momenten in het grind. Ik zou met plezier terugkomen voor een nieuwe kans!

Bill Goldberg: “Ik sta erom bekend altijd 110% te geven in alles wat ik doe en af en toe gaat er dan weleens wat kapot.. Als autofanaat is dit een droom die werkelijkheid wordt en de kans Anthony te ontmoeten en tegen hem te strijden was absoluut een eer.

grand-tour
grand-tour

De nieuwe aflevering is vanaf vandaag vrijdag 19 januari beschikbaar op Amazon Prime Video.

Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.