Snelheid09.06.2017

De Subaru WRX STI en BRZ tS special editions: racen in stijl


Niet krachtiger, wel mooier

De Special edition van de Subaru BRZ tS is ten eerste al mooi om te zien: de azuren lak complementeert de nieuwe carbon spoiler, 18 inch wielen met Michelin Sport 4 banden en andere toevoegingen aan de bumpers en zijkant om de auto een ietwat agressievere look te geven. Rode accenten op de grille, bumpers, en binnenwerk maken het geheel af.

De WRX STI is er wel op vooruit gegaan, met een milde boost in paardekrachten van 305 naar 310. De uitlaat en intake zijn aangepast om dat mogelijk te maken, maar ook in de vering is er heel wat aangepast met een geavanceerd stabiliteits-systeem.

subaru-wrx-ts-brz-2
subaru-wrx-ts-brz-2

Wil je er eentje? Dan moet je niet te lang wachten, want er zijn maar 500 exemplaren voorzien van beide modellen op dit moment. Om je even te overtuigen nog een paar mooie plaatjes van al dat Subaru-geweld, voornamelijk van de BRZ:

subaru-wrx-ts-brz-5
subaru-wrx-ts-brz-5
subaru-wrx-ts-brz-6
subaru-wrx-ts-brz-6
subaru-wrx-ts-brz-4
subaru-wrx-ts-brz-4

[Afbeeldingen © Subaru]

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.

Verder lezen over Subaru