Snelheid08.08.2017

Deze McLaren P1 GTR staat te koop in Nederland


Slechts 2,8 miljoen euro

Een McLaren P1 GTR kun je niet zomaar kopen: je moet eerst een ‘gewone’ P1 hebben om hem überhaupt te mogen bestellen bij McLaren zelf. Gelukkig is er de tweedehandsmarkt voor miljonairs die aan één P1 genoeg hebben maar dan wel liefst deze.

Goed nieuws: er staat er eentje te koop voor slechts 2,8 miljoen euro. Beter nieuws: hij staat in Nederland, in Elsloo om precies te zijn en dan het Elsloo in Limburg om heel precies te zijn. Niet in de buurt dus als je uit de randstad komt, maar een auto als deze is de trip wel waard.

McLaren-P1-GTR-For-Sale-5-
McLaren-P1-GTR-For-Sale-5-

Deze is te koop via Carlink International en het bizarre is dat de auto echt zo goed als nieuw is. Hij is uit 2017, heeft slechts 200 kilometer op de teller en de enige reden om deze niet te willen is dat de felle zwart/geel combinatie misschien niet je smaak is.

Je moet ‘m trouwens wel nog even laten ombouwen als je ermee op de reguliere weg wil rijden, want P1 GTR’s komen niet met banale dingen als achterlichten uit de fabriek. Hoe dan ook, dit is zo’n auto die zijn waarde meer dan vasthoudt, dus als je wilt investeren in heel veel pk’s moet je in Elsloo zijn!

McLaren-P1-GTR-For-Sale-9
McLaren-P1-GTR-For-Sale-9
McLaren-P1-GTR-For-Sale-7
McLaren-P1-GTR-For-Sale-7
McLaren-P1-GTR-For-Sale-4
McLaren-P1-GTR-For-Sale-4
McLaren-P1-GTR-For-Sale-10
McLaren-P1-GTR-For-Sale-10
McLaren-P1-GTR-For-Sale-21
McLaren-P1-GTR-For-Sale-21
McLaren-P1-GTR-For-Sale-6
McLaren-P1-GTR-For-Sale-6

[Afbeeldingen © Carlink International]

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.