27.02.2014

6-Deurs MINI Clubman Concept op Autosalon van Genève.


MINI presenteert de nieuwste generatie modellen voor 2014 op de Autosalon van Genève. De nieuwe versie is op technisch gebied behoorlijk aangepakt met het doel om de functionaliteit en de prestaties verder te verbeteren. Wat is gebleven is de vertrouwde en bekende design. 

De wereldpremière is echter het zesdeurs MINI Clubman Concept. Dit studiemodel van de derde generatie MINI is flink stuk groter dan de huidige MINI Clubman. In de lengte is deze MINI Clubman 26 centimeter langer en in de breedte bijna 17 centimeter. De MINI is door deze maten duidelijk niet meer ‘mini’.

MINI Clubman Concept
MINI Clubman Concept
MINI_Clubman_Concept_2
MINI_Clubman_Concept_2
MINI_Clubman_Concept_3
MINI_Clubman_Concept_3

Verder worden er twee bijzonder zuinige varianten van de MINI gepresenteerd: de MINI One en de MINI One D. Met MINI TwinPower Turbo Technology wordt ook de CO2-emissie opnieuw verlaagd zonder dat er ook maar iets aan rijplezier wordt ingeleverd.

MINI_2014_2
MINI_2014_2
MINI_2014_3
MINI_2014_3
MINI_2014_1
MINI_2014_1
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.