Nieuw27.02.2014

Het autonieuws van week 9 2014


Wekelijks geven we hier een overzicht van het belangrijkste autonieuws van de afgelopen week.

Skoda: Als onderdeel van het grootste modellenoffensief uit de rijke historie van ŠKODA, vernieuwt het merk bestaande modellen en voegt het nieuwe toe. De designtaal van deze elegante vijfdeurs coupe ŠKODA VisionC toont de volgende stap in ŠKODA’s design wat steeds expressiever en dynamischer moet worden en innovatie met emotie.

SKODA_VisionC_side
SKODA_VisionC_side

Alfa Romeo: Quardrifoglio Verde is terug op de Giulietta en Mito. De nieuwe Giulietta en MiTo ‘Quadrifoglio Verde’ editions maken hun wereld debuut tijdens de autoshow in Genève. De beide wagens die op tal van punten vernieuwd zijn moeten het rijgevoel en de emotie van het merk Alfa Romeo weer terug gaan brengen bij de liefhebbers van het Italiaanse merk.

alfa_romeo_Giulietta en Mito
alfa_romeo_Giulietta en Mito

Lexus: Een team van 1.400 technici nam het succesmodel de Lexus CT 200 onder handen. Dit resultaat dringt al na de eerste meters door tot de bestuurder én zijn passagiers. De nieuwe CT 200h is zen: hij stuurt fijner, rijdt strakker, biedt veel comfort en is ongekend stil. Het design kreeg een overtuigende make-over. 

Lexus_nieuwe_CT_200h
Lexus_nieuwe_CT_200h
Jaguar-sportbrake_rs_dynamic
Jaguar-sportbrake_rs_dynamic

Jaguar: Het derde model in Jaguar’s ultra high-performance R-S-programma, de XFR-S Sportbrake, treedt toe tot de exclusieve 300 km/h-club. De XFR-S Sportbrake maakt daarvoor gebruik van techniek uit de XFR-S Saloon, XKR-S en nieuwe F-TYPE. Het resultaat is de meest op de bestuurder gerichte, wendbaarste en alertst reagerende variant van Jaguar’s bekroonde XF-familie.

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.