[125
`

04.11.2014

Brilliante Video van Honda, the otheR side


Zo nu en dan duiken ze op ‘interactieve video’s’ maar lang niet altijd hebben ze een wow effect terwijl dit juist wel het effect zou moeten zijn. Deze nieuwe campagne video van Honda is er echter wel een die mag worden gezien. 

Het is vooral de eenvoud van de video die hem zo geweldig maakt. Twee verhalen met een bijzondere interactiviteit die we nog niet vaak zo hebben zien toegepast. Klinkt het wat onduidelijk, geloof het, zodra je letter R indrukt ga je het zelf ervaren. 

Om de interactieve video te bekijken met je eerst klikken op de rode letter R aan het einde van onderstaande video (trailer). Daarna wordt je omgeleid naar de video waar het werkelijk om draait. Houdt daar de letter R ingedrukt en ervaar het daarna zelf maar. Complimenten aan Honda en de makers, prachtig. 

De video zelf is niet te embedden en heeft een eigen custom-pagina waar je ook rechtstreeks naar toe kunt gaan.

Honda_other_side
Honda_other_side
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.