28.05.2016

Mercedes heeft het wel door: Racing Performance Meets Modern Luxury in Monaco


Het Formule 1 circuit is dit weekend voor de Grote Prijs van Monaco neergestreken aan de grens tussen Frankrijk en Italië. Daar ligt immers Monaco, nog steeds een belastingparadijs voor de rijken der aarde. Het is er wel minder hip, minder trendy en lopen er inmiddels ook bejaarden met een rollator van Ferrari door de straten.

Toch blijft Monaco bijzonder en heeft het nog wel degelijk de luxury uitstraling van weleer. Er is geen land(je) ter aarde waar zoveel prachtige auto’s nog door de straten brullen als in Monaco. De smalle straatjes zorgen voor een nog mooier geluid waardoor je altijd wel wordt gezien in je getunede AMG, gele Lamborghini of matzwarte Range Rover en dat is voor de bewoners best belangrijk.

Mercedes is, ondanks de prima prestaties van Red Bull met Max Verstappen (is inmiddels ook inwoner van Monaco) en Daniel Ricciardo die start vanaf pole, op dit moment heer en meester in de Formule 1. De sterren bij Mercedes heten Nico Rosberg en Lewis Hamilton en staan al jaren aan de top. Om de luxury van Monaco en het Duitse automerk nog maar eens te benadrukken maakte Mercedes een speciale photoshoot met beide topcoureurs.

Nico Rosberg in Monaco
Nico Rosberg in Monaco
Mercedes_grand_prix_monaco_Nico_Rosberg_style
Mercedes_grand_prix_monaco_Nico_Rosberg_style
Lewis Hamilton en snelheid horen bij elkaar
Lewis Hamilton en snelheid horen bij elkaar
Mercedes_grand_prix_monaco_Lewis_Hamilton_3
Mercedes_grand_prix_monaco_Lewis_Hamilton_3
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.