29.01.2019

Nissan verlaagd prijs van nieuwe LEAF


De nieuwe Nissan LEAF 40 kWh is met 40.699 exemplaren volgens opgave van de autofabrikant daarmee de bestverkochte elektrische auto in Europa van het afgelopen jaar. Voor Nissan betekent dat een ijzersterk debuutjaar van de elektrische middenklasser. Het goede nieuws is dat Nissan de prijs van de LEAF aantrekkelijker wil maken voor zowel leaserijders als particulieren.

In Nederland staat de Nissan Leaf met 3.369 afgeleverde auto’s op de derde plek bestverkochte elektrische auto’s en daarmee de populairste elektrische middenklasser in ons land.

Nissan biedt klanten die nu een LEAF 40 kWh bestellen een luxere versie zonder meerprijs. Wie een LEAF Acenta bestelt, mag een LEAF N-Connecta in ontvangst nemen. Dat betekent dat de auto 17-inchwielen krijgt evenals een Intelligent Around View Monitor met camera’s rondom en andere extra’s die elektrisch rijden aangename maken. Het voordeel bedraagt 1.400 euro.

ProPILOT en Bose

Wie een Nissan LEAF N-Connecta kiest, krijgt voor dezelfde prijs een Tekna met onder meer ProPILOT en een Bose Premium audiosysteem aan boord, wat neerkomt op een voordeel van 1.600 euro.

Inruilbonus

Behalve de kosteloze upgrade biedt Nissan particuliere en kleinzakelijke kopers ook een extra inruilbonus van 1.000 euro bij aanschaf van een LEAF waardoor elektrisch rijden een steeds aantrekkelijker alternatief wordt voor een benzineauto.

De prijzen van de LEAF 40 KWh beginnen bij 37.290 euro. Nissan kent geen lange levertijden zijn. Wie een LEAF bestelt, kan deze gewoonlijk binnen vier weken rijden.

nissan_leaf_2019
nissan_leaf_2019
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.