25.09.2014

Renault presenteert de nieuwe Renault Espace


Hij is er, de nieuwe Renault Espace. Deze grote, elegante en robuuste crossover vormgegeven door onze landgenoot Laurens van den Acker (Directeur Industrial Design) komt in grote lijnen overeen met de spannend gelijnde concept car Initiale Paris die Renault in 2013 op de IAA van Frankfurt onthulde. 

Veel informatie is er nog niet maar Renault noemt als hoogtepunt van deze nieuwe Renault Espace het lichte, ruimtelijke, comfortabele en flexibele interieur. Een karaktereigenschap waar ook de eerdere generaties uit de 30-jarige carrière van de van oorsprong full-size MPV bekend om staan. De Renault Espace is nu echter geëvolueerd naar een vloeiend gelijnde crossover met opvallende designfeatures als een ‘zwevende’ middenconsole waar helaas nog geen foto’s van beschikbaar zijn. 

Maar wees eerlijk de eerste foto’s tonen een prachtig gestyleerde nieuwe Espace. Zodra er meer beelden beschikbaar komen zullen we deze zeker delen. Houdt daarvoor ook onze Facebookpagina van Carrepublic in de gaten.

Nieuwe_Renault_Espace
Nieuwe_Renault_Espace

De nieuwe Renault Espace beleeft zijn wereldpremière op de komende Autosalon van Parijs (4 t/m 19 oktober a.s.). Speciaal voor de nieuwe Renault Espace heeft Renault een digitale presentatie (kost even tijd om in te laden) ontwikkeld met zowel video- als 3D-weergaven. 

02_Nieuwe_Renault_Espace
02_Nieuwe_Renault_Espace
03_Nieuwe_Renault_Espace
03_Nieuwe_Renault_Espace
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.