15.02.2018

Seizoensfinale The Grand Tour: Clarkson, Hammond en May doen poging om de wereld te voeden


In de seizoensfinale van The Grand Tour welke vanaf morgen te zien is op Amazon Prime Video doen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May een poging de wereldwijde honger te beëindigen tijdens een bijzondere reis door Mozambique.

Het valt het trio op dat mensen aan de kust overvloedige toegang hebben tot vis uit de oceaan, terwijl de mensen in het binnenland op de rand van honger leven. Ze proberen een manier te vinden om de vis landinwaarts te vervoeren, maar – zoals te verwachten – ze worden het niet eens over de beste methode. Clarkson kiest voor een Nissan pick-up, May voor een oude Mercedes 200T en Hammond voor een gloednieuwe TVS Star motorfiets. De drie heren verzinnen verschillende manieren om het voedsel te vervoeren en starten een epische, uitdagende en fenomenale reis om de wereld te redden.

Om de The Grand Tour te kunnen bekijken via de Amazon Video app moet je helaas wel een abo hebben voor Prime Video. Amazon geeft geen informatie over het aantal betalende leden in Nederland dus blijft het gissen wat de populariteit van de betaalzender is. The Grand Tour blijft echter meer dan de moeite waard om een gratis 30 dagen abonnement af te sluiten. Clarkson, Hammond en May blijven echt een genot om naar te kijken.

The Grand Tour in Mozambique
The Grand Tour in Mozambique
CarShow_Mozambique_01020
CarShow_Mozambique_01020
CarShow_Mozambique_01028
CarShow_Mozambique_01028
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.