Hybrid25.10.2015

Waarom rijden met de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV zo aantrekkelijk is


7 redenen waarom de Mitsubishi Outlander PHEV een prima keuze is

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV zet het succes van de eerste generatie Outlander PHEV voort. Met de introductie van de eerste tweede generatie plug-inhybride SUV is de Mitsubishi Outlander PHEV tot op de dag van vandaag de best verkochte plug-inhybride in Nederland. En dat komt niet alleen door de lage bijtelling. 7 redenen waarom het een Mitsubishi Outlander PHEV een prima keuze is.

1. Meer hybride dan zijn voorganger

Natuurlijk wil je zuinig rijden zonder echt concessies te doen. Kortere ritjes rij je comfortabel en stil elektrisch en bij langere afstanden rij je eenvoudig in hybride modus. Dankzij research en een aantal verbeteringen is het resultaat een nog lager energieverbruik dan zijn voorganger. In hybride modus is het gemiddeld verbruik 5,5 liter per 100 kilometer.

2. Slimmer en veiliger

Door het Twin Motor 4WD-systeem reageert de Mitsubishi Outlander PHEV direct op elke beweging van je rechtervoet. Het Super All Wheel Control-systeem levert daarbij onder alle omstandigheden een optimale prestatie. Zo heb je op welke ondergrond dan ook, altijd de maximale acceleratie en tractie.

3. Aanzienlijk stiller

Dankzij nieuwe en innovatieve geluids- en trillingsisolatie is de Mitsubishi Outlander PHEV een zeer stille auto. Het maakt rijden echt tot een feestje voor muziekliefhebbers. Door het minimum aan motor- en omgevingsgeluid krijg je de kans het in de middenconsole aangebrachte Rockford Fosgate premium audiosysteem met 9 speakers (710W), voorzien van een multimediamonitor, maximaal te benutten. En zoals je bij een premium audiosysteem mag verwachten klinkt dat net als thuis of zelfs beter.

4. Veiliger inparkeren

De Mitsubishi Outlander PHEV is voorzien van een innovatieve Around View Monitor. Meerdere camera’s zorgen dat alle hoeken rondom de hele auto worden getoond op een duidelijk display.

5. Vooral meer SUV voor uw geld

Of je nu op wintersport gaat, een dagje naar het strand of een zakelijke afspraak hebt aan de andere kant van het land, de ruime Mitsubishi Outlander PHEV voldoet aan alle bestemmingswensen. Zowel in comfort als in ruimte. Met zoveel bergruimte zit je altijd goed.

6. Stijlvoller dankzij het Dynamic Shield design

De Mitsubishi Outlander PHEV oogt dankzij het vernieuwde uiterlijk een stuk fraaier dan z’n voorganger. Het Dynamic Shield-design geeft hem vooral een stoerdere en robuustere look. Dankzij een nieuwe voorzijde, met LED-koplampen die qua design goed aansluiten op de grille, rij je nu in een stoere SUV met een elegant jasje. Maar naast meer comfort is ook het interieur erop vooruit gegaan dankzij kwalitatief hoogwaardige materialen.

7. Elektrisch rijden zonder oponthoud

De snellader van de Mitsubishi Outlander PHEV maakt het mogelijk om weer snel geheel elektrisch op weg te zijn. Binnen ongeveer 30 minuten is de Mitsubishi Outlander PHEV weer geladen bij een snellaadstation. Inpluggen, laden en weer wegrijden. Wanneer er niet direct een snellaadstation in de buurt is kun je de batterij ook laden met een Mennekesstekker of via de normale Schukostekker. Dat maakt het gebruik van deze plug-inhybride eigenlijk net zo makkelijk als het opladen van een smartphone.

Wil je nog maximaal profiteren van de lage 7% bijtelling en rijden in deze plug-inhybride? Ga dan snel naar de dealer of neem contact op met je lease-maatschappij. Zij kunnen er voor zorgen dat de vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV nog dit jaar op kenteken komt te staan.

Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.