Nieuw11.02.2015

8 dingen die je doet wanneer je alleen in de auto zit


Wie veel in de auto rijdt, herkent zich ongetwijfeld wel een van de volgende 8 dingen. Iedereen is wel eens geïrriteerd of verveelt zich dood in een file. Wat doe je dan, zing je mee of zit jij liever op de bumper van je voorganger?

1. Héél hard meezingen met de radio

Je kent ze wel de mensen die keihard met de radio aan het meeschreeuwen zijn en net doen of ze de zanger(es) zelf zijn, terwijl jij met je auto er naast aan het wachten bent op het rode verkeerslicht. Je verklaart ze voor gek, maar stiekem doe je het zelf ook.

2. In je neus of oor peuteren

FILE, je verveelde je toch al dood. Rechts, links voor en achter lange rijen met auto’s en dan toch nog denken dat niemand je ziet en steek je snel je vinger in je neus of oor.

3. Een bocht nemen als of je Lewis Hamilton bent

Even lekker het gas erop in de laatste bocht voordat je thuis bent. Net voordat je uit de bocht bent trap je het pedaal nog even helemaal door de auto heen, ja die paar seconde voelen zo goed dat je jezelf bijna een F1-coureur voelt.

4. Schelden tegen de andere weggebruikers

Bumperkleven, afgesneden worden, lekker aan het rijden op je cruisecontrol maar er ineens van af moeten wijken, een bellende bestuurder, geen voorrang krijgen, ingehaald worden door een lelijke en slome auto
en vooral die vreselijke langzaam rijdende voorganger allemaal ergernissen of even helemaal uit je slof te schieten.

5. Snel je Social Media checken

Ondanks al die tevergeefse campagnes van onze overheid waarbij ze attenderen dat jij je Social Media op een parkeerplaats moet gebruiken, luister je tocht niet. Je wilt naar huis en hebt helemaal geen zin in een parkeerplaats. En er is toch niemand die het ziet.

6. Snoepen voor het leven

Zakjes autodrop, doosje met kauwgom of ben jij een meer van de fruitsnoepjes? Zodra je uit de auto stapt is alles al op.

7. Continue bellen

Je hebt vast een collega, familielid of een vriend(in) die bij het instappen begint met bellen en zodra die uitstapt stop.

8. Ruzie met je navigatie

Nee dit heeft totaal niks te maken met een kort lontje. Jouw navigatiesysteem zegt alles graag dubbel. Keer om, probeer om te draaien bij de volgende rotonde probeer om te keren. Ja na 3x weet ik het onderhand wel dat we fout aan het rijden zijn maar deze weg is toch echt veel korter.

Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.