Nieuw22.10.2020

ANWB voorkomt autopech met Smart Driver


Eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal een hekel aan het hebben van autoproblemen. De rillingen lopen bij mij al over mijn lijf als ik alleen al denk aan accuproblemen, lekke banden of een kapotte dynamo. En uiteraard komen die problemen altijd enorm ongelegen. ANWB heeft daar nu een slimme oplossing voor gevonden.

Cockpit is gericht op de bestuurder
Cockpit is gericht op de bestuurder

Smart Driver van ANWB

ANWB heeft een slimme gadget ontwikkeld en heeft deze vorige maand gelanceerd. De ANWB Smart Driver is een kastje dat met een connector op de auto is aangesloten en real time de auto uitleest. Hierdoor kan de ANWB op afstand beter anticiperen op toekomstige problemen. Ook kan de wegenwacht de auto op 15 punten op afstand controleren en eventuele bevindingen naar de app sturen voor een volgend garagebezoek.

Vanaf het moment van aansluiten van de connector kan de auto permanent in de gaten gehouden worden en worden gecontroleerd op 25 punten. Hiermee zijn veel problemen voortijdig te signaleren en te verhelpen en is de kans om met pech aanzienlijk kleiner geworden.

De Smart Driver is als aanvulling af te sluiten bij uw huidige ANWB abonnement.

Smart_Driver_Poster
Smart_Driver_Poster
Tim van Osta

Tim is een petrolhead in hart en nieren. Auto's, motoren en feitelijk alles wat mechanisch aangedreven wordt Tim heel gelukkig van. Tim schrijft artikelen voor Carrepublic, Dutch Cowboys en Style Cowboys.