Nieuw10.07.2015

Scheldende kinderen in hilarische reclame smart


Schelden tijdens het auto rijden, grote kans dat jij het ook doet. Er is altijd wel iemand die niet lekker doorrijdt, je afsnijdt of zijn knipperlicht vergeet op de rotonde. Een andere veelvoorkomende irritatie achter het stuur is de eindeloze zoektocht naar een parkeerplek. Er bestaat een mogelijkheid dat ook jij tijdens deze zoektocht wel eens een scheldwoordje laat glippen.

Sommige ouders doen dit alleen ook met hun kinderen op de achterbank. En kleine kinderen zijn kleine kinderen, die nemen de woorden van hun ouders over. Dat is ook te zien in de nieuwe hilarische reclame van de smart forfour.

Ik zal niet te veel verklappen, maar grote kans dat jij na het kijken van deze reclame op zijn minst een glimlach op je gezicht hebt!

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.

Verder lezen over Smart