01.05.2020

Max doet alvast rondje Zandvoort in F1 2020


First look at Zandvoort

Het Duitse Bild claimt te weten hoe de Formule 1-kalender er van 2020 uit gaat zien en is er dit jaar geen ruimte meer voor de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort. Nederland ligt wat evenementen sowieso plat tot 1 september en daarna verplaatst het F1-circus zich naar Azië. Geen F1 in Nederland dus dit jaar.

De fans van Max Verstappen, fans van de racesport, een hele natie treurt om het niet doorgaan. Maar gezondheid staat voorop en iedereen respecteert de keuze van de regering. Wat zou het mooi zijn geweest. Max, onze eigen Max in zijn Red Bull Racing-auto op het Circuit van Zandvoort. De ontwikkelaars van de nieuwe F1® 2020 begrijpen dit als geen ander en samen met Red Bull hebben ze echter een verrassing voor ons.

De eerste video in F1® 2020, een First Look. Wacht met doorklikken, zet eerste je scherm op full screen, geluid op ‘max’ en ga dan pas kijken. We dromen weg bij de beelden, the First Look, Circuit Zandvoort, uniek in alles en met natuurlijk die laatste bocht. Zandvoort ooit officieel onderdeel van de F1-kalender tussen 1952 en 1985. Inmiddels is het 2020 het jaar waarin de F1 terugkomt naar Zandvoort, de eerste virtuele ronde met Max, we kunnen haast niet wachten. Geniet er alvast maar even van..

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.