Nieuw28.04.2020

Op een duurzame manier een auto delen met Share Now


Geen hoge parkeerkosten of brandstofkosten meer met een deelauto

Autorijden is duur, dat weten we allemaal. Vooral voor mensen die een auto weinig gebruiken, is een auto stil laten staan erg prijzig. Gelukkig zijn er goede alternatieven om toch mobiel te zijn, zonder de hoge kosten van het bezitten van een eigen auto. Lees snel verder.

Deelatuo
Deelatuo

Duurzaam je auto delen

Anno 2020 delen we alles samen: van OV fietsen tot internet bundels. Waarom dus niet auto’s? Met de app van Share Now kun je eenvoudig een auto huren. We zetten alle voordelen even voor je op een rij:

  1. Je betaalt geen hoge parkeer-/laad-/verzekeringskosten, want deze zijn allemaal inbegrepen in de prijs. De deelauto huur je per minuut, dus je betaalt nooit meer dan je de auto nodig hebt.
  2. Je beperkt de CO-2 uitstoot. Steeds meer deelauto’s in Nederland en het buitenland zijn elektrisch. Zo hebben steden als Amsterdam, Parijs, Madrid en Frankfurt een volledig elektrische vloot auto’s. Ook kun je met je Nederlandse account gewoon gebruikmaken van de deelauto in het buitenland.
  3. Gemiddeld vervangt één deelauto acht auto’s op straat. Resultaat: minder verkeer en een lagere parkeerdruk.
  4. In 2019 werden er in Amsterdam alleen al 605.500 ritten met Share Now auto’s gemaakt. Dit zijn bij elkaar zo’n 5.000.000 emissievrije kilometers.
  5. Ook je ritjes naar de luchthaven pak je een Share Now auto. Zo heeft het WTC op Schiphol bijvoorbeeld een Share Now parkeerplaats waar je de auto achter kunt laten.
  6. Afgelopen jaar zijn er ruim 10.000 Share Now auto’s bijgekomen. In totaal waren er eind 2019 51.149 deelauto’s in Nederland.
  7. Een deelauto hoef je niet achter te laten waar je de auto hebt opgehaald. Je kunt de auto’s overal binnen het werkgebied huren en weer achter laten: 24 uur per dag.
Share Now app
Share Now app
Tim van Osta

Tim is een petrolhead in hart en nieren. Auto's, motoren en feitelijk alles wat mechanisch aangedreven wordt Tim heel gelukkig van. Tim schrijft artikelen voor Carrepublic, Dutch Cowboys en Style Cowboys.