Motoren21.05.2020

Polestar en CAKE bundelen krachten


Sinds Polestar als een zelfstandig merk aan de slag is gegaan, hebben zij twee hele mooie modellen, de Polestar 1 en Polestar 2, en meerdere prachtige concept cars ontwikkeld. Polestar zit niet stil en zijn zij in 2019 een samenwerking gestart met het Zweedse merk CAKE: maker van elektrische motorfietsen.

Polestar_CAKE_front
Polestar_CAKE_front

Unieke samenwerking

Polestar en CAKE produceren beide unieke voertuigen met het befaamde Scandinavische design, elektrische aandrijflijnen en een nieuwe kijk op marketing, merkbeleving en retail ervaring. Ook maken beide bedrijven met trots gebruik van schokdempers voor hun voertuigen van het Zweedse bedrijf Öhlins. Polestar voelt zich sterk verbonden met CAKE vanwege het feit dat beide bedrijven een elektrische en emissievrije toekomst willen creëren.

Hieruit kunnen we wel stellen dat we mooie dingen kunnen verwachten in de toekomst van deze koplopers op het gebied van elektrische voertuigen.

CAKE_Jump
CAKE_Jump
Polestar_CAKE_Oslo
Polestar_CAKE_Oslo
Tim van Osta

Tim is een petrolhead in hart en nieren. Auto's, motoren en feitelijk alles wat mechanisch aangedreven wordt Tim heel gelukkig van. Tim schrijft artikelen voor Carrepublic, Dutch Cowboys en Style Cowboys.