Shareables25.07.2022

Jouw droomauto binnen handbereik


(opties voor het financieren van een nieuwe luxe auto)

Iedereen kent wel het gevoel dat je een mooie auto koopt en dat je helemaal blij bent met het gevoel dat je er van krijgt. Toch kopen veel mensen niet hun droom auto omdat die vaak best wel duur zijn. Maar dit is toch zonde? Door een lening kan je gemakkelijk de auto van jouw dromen kopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bedrag dat je er aan uitgeeft. Ben je benieuwd hoe je dit het beste kan doen? Lees dan snel verder.

Je hebt het verdiend!

Soms moet je jezelf wat leuks gunnen tussen al het harde werken door. Het is natuurlijk ook niet zo maar een investering wat je doet wanneer je een auto koopt, je doet er namelijk heel wat jaren mee. Daarom zou het ook niet een gek idee zijn om geld lenen voor een nieuwe auto zodat jij een auto kan kopen die langer meegaat én waar je enorm gelukkig van wordt. Dat is natuurlijk ideaal want zo heb je meer plezier van het gebruik van je auto, waardoor je minder snel geneigd bent om een nieuwe auto te kopen.

Waarom wil ik lenen?

Het is verstandig om van te voren te bedenken waarom je geld wilt lenen, is dat omdat je een nieuwe auto nodig hebt maar eigenlijk geen geld hebt. Of wil je eindelijk je droom auto kopen als extra auto voor erbij? Het is belangrijk om hierbij stil te staan zodat je weet hoeveel geld je überhaupt nodig hebt. Daarnaast is het ook van belang om te bedenken hoeveel geld je zelf hebt zodat je weet of je 40.000 euro lenen of 100.000 euro, daar zit nogal een verschil in namelijk.

Hoeveel kan ik lenen?

Het is natuurlijk goed als je voor jezelf hebt besloten hoeveel geld je nodig hebt voor je droomauto, maar helaas kan niet iedereen elke lening zomaar krijgen die ze willen. Er zijn een aantal factoren waar het vanaf hangt wat je maximale leenbedrag wordt, deze factoren zijn:

  • de gezinssamenstelling
  • het soort dienstverband
  • de woonsituatie
  • het inkomen
  • Bureau Krediet Registratie
  • openstaande leningen

Op basis van deze factoren wordt er berekend hoeveel iemand zou kunnen lenen en er wordt gelet op hoe gemakkelijk het terugbetalen deze persoon zal afgaan.

Kortom, er zijn gelukkig verschillende mogelijkheden om jouw droom auto te bemachtigen! Bedenk wel voor jezelf goed of het lenen van geld het waard is, omdat je dan wel met een lening zit.

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.