Nieuw10.04.2017

De futuristische Honda NM4 motor komt zo uit de toekomst rijden


Op de motorshow in Osaka werd in 2014 de NM4 voor het eerst gepresenteerd en sindsdien is het model progressief futuristischer geworden. De nieuwe 2018 NM4 lijkt de top bereikt te hebben, dusdanig dat het model zelfs in ietwat aangepaste vorm is gebruikt in de Ghost in the Shell-film met Scarlett Johansson. En terecht: het ding ziet er bloedmooi uit in dat matte zwart.

NM4-6
NM4-6

Details

Het zijn de details die ’t ‘m doen. De liggende motor lijkt sowieso wel uit een Batman-film of Akira weggelopen, maar door de matzwarte finish (de enige mogelijkheid die Honda biedt) oogt het nog wat mooier. Een prachtig ding dus om te zien, maar ook motorisch is het geen misser.

Dit is natuurlijk geen superbike, dat mag je voor 11.000 dollar ook niet verwachten, maar als je wilt cruisen in stijl zit je heel goed met de NM4. Tip: ga ’s avonds in de stad rijden voor maximaal resultaat!

NM4-1
NM4-1
NM4-5
NM4-5
NM4-8
NM4-8
NM4-2
NM4-2
NM4-4
NM4-4
NM4-7
NM4-7

[Afbeeldingen © Honda]

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.