Nieuw23.01.2015

De populairste viral video’s met auto’s van week 4


Wekelijks op Carrepublic de 5 leukste, meest bekeken en virale video’s. Deze zijn altijd aan autonieuws gerelateerd en kunnen ook opvallende autoreclame video’s zijn.

Ongeveer 10 jaar geleden ontstond het idee om met een nieuwe NSX te komen. Nou hier is hij dan. In het fantastische filmpje zie je bijna 30 jaar geschiedenis, snelheid en pure schoonheid voorbij komen. Uiteindelijk komen we uit bij de nieuwe Acura NSX. Een filmpje dat je moet zien.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, dubbele pech. De bestuurder van deze auto krijgt er ook mee te maken. Zijn auto staat namelijk in brand. De brandweer is snel ter plaatsten maar dan treed er een onverwachtste wending op. Tijdens het blussen glijdt de auto de berg af. Tja dan moet je er achteraan…

Een pickup die zichzelf vast rijdt is al bijzonder. Het wordt alleen nog veel spannender als een andere pickup hem komt helpen. Je zou toch denken dat deze auto’s wel tegen een stootje kunnen, niets is minder waar.

De tijd is gekomen om de nieuwe Porsche Cayenne Turbo S te presenteren. Een auto met pure snelheid, kracht en luxe. Een mooie promo, die ook op YouTube opvalt, de nieuwkomer van de week is al meer dan 350 duizend keer bekeken.

Het is een groot gekkenhuis op deze kruising! Zo is te zien op onderstaande filmpje. Verschillende auto’s, motoren, fietsers en voetgangers kruisen elkaar zonder in botsing te komen. De video is al uit 2014, maar nu pas trending.

Redactie Carrepublic

De redactie van Carrepublic schrijft dagelijks over nieuws uit de automotive industrie. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.