Hybrid19.01.2023

Mitsubishi kopen: dit zijn de mogelijkheden


Een nieuwe auto kopen is nog altijd een erg leuke klus. Alleen kan de levertijd soms ontzettend lang zijn. Een jaar is geen uitzondering. Dat het ook anders kan, wordt duidelijk als je een Mitsubishi gaat kopen. Er zijn genoeg modellen te vinden die direct uit voorraad leverbaar zijn. Daardoor hoef je geen jaar (of nog langer te wachten). In dat geval moet er alleen nog een laatste check worden uitgevoerd en kan je na een of twee weken al in je nieuwe auto rijden. In dit artikel lees je welke types je zo uit de garage kunt ophalen.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is een SUV met een coupé design. De auto heeft een hybride motor. Je rijdt dus zowel elektrisch als op brandstof. Het is een zuinige en slimme auto met allerlei handige en leuke extra’s. Stoelverwarming bijvoorbeeld, en 18 inch lichtmetalen velgen en een dakspoiler. De audio in de Eclipse Cross PHEV is voorzien van een DAB-radio voor een kraakheldere ontvangst. De auto heeft een sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel.

De Eclipse Cross PHEV is van de modernste technieken voorzien. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer voor je en komt in actie als je tegen een ander voertuig op dreigt te botsen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

5 modellen

Bij de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV kun je kiezen uit 5 modellen. Intense is het basismodel. Daarna volgt Intense+. Dit is een upgrade met wat extra technische snufjes. De Eclipse Cross PHEV Executive is weer een stapje luxer, met onder meer een verwarmd stuurwiel en stuurverwarming achter.

De twee paradepaardjes uit deze serie zijn Prestige+ en Instyle. De laatste heeft onder andere een panoramisch schuifdak.

Mitsubishi Space Star

De Space Star is een compacte MPV. De auto is al een tijd op de markt en werd in 2013 opnieuw gelanceerd, als hatchback. Het voordeel van de Space Star is zijn compactheid. De auto heeft een uitzonderlijk kleine draaicirkel waardoor het de ideale stadsauto is. Parkeren is immers een fluitje van een cent.

Ook van binnen is de Mitsubishi Space Star comfortabel. En voor lange afstanden kun je lekker de cruise control aanzetten. Binnen de Space Star heb je de keuze uit 6 modellen. Dynamic en Instyle zijn zowel handgeschakeld als met een automatische transmissie te bestellen.

De Entry is het goedkoopste model van de Space Star, gevolgd door de Connect+. Beide auto’s zijn handgeschakeld en zijn net als andere versies van de Space Star vijfdeurs.

Jeroen

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys en de andere titels. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor alle titels die vallen onder Dutchcowboys Media. Behalve liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online, is hij ook een autoliefhebber.